Alle barn elsker Legoland i Danmark

Legoland er en drøm, en oppplevelsespark for hele familien. De minste barna vil elske Duplo Land der det er karuseller og berg og dalbaner. Lego city der du kan leke brannmann eller politi Eller hva med gullgraving i Legoredo Town?  Litt større barn kan sette fantasien på prøve i Imagination Zone med de mest moderne kinosaler, interaktiv bygging med Lego, og interaktive aktiviterer der man selv kan styre.

For de enda større er det verdt å ta turen innom knight’s Kingdom og Adventure land. Alt her er inspirert av middelalderen, med bl.a berg- og dalbane  og riversplash. Her vil også de største få opp spenningsnivået!

Et av de billigste reisene til Legoland får du ved å ta ferjen. Stenaline har mange pakker som gir deg både båt, overnatting, legoland ag andre attraksjoner dersom nødvendig. Anbefaler at man alltid sjekker Stenalines nyeste tilbud på pakker til legoland (åpner egen side hos Stenaline.no).

Skal du på ferie i Danmark, bør du ta turen til legoland. Men visste du at Legoland også finnes i mange andre land. Andre LEGOLAND fornøyelsesparker finnes over hele verden i Danmark, Storbritannia, Tyskland og California og Florida i USA. Les om vår reise til Legoland i Malaysia her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *