Legoland i Malaysia

I 2012 åpnet legoland i Malaysia, det sjette legoland i verden. LEGOLAND’et har spektakulære LEGO modeller, familievennlige interaktive attraksjoner, show og berg og dalbane turer. Målgruppen her er familier med barn mellom 2 og 12 år. Vi reiste med en 2 åring og en 6 åring. Legolandet har mye likt som andre legoland. Fantasti og kreativitet står i fokus. Man skal ha det gøy mens man lærer, noe legoland absolutt innfrir. Det er byggemuligheter for alle aldrersgrupper og man får også muligheten til å bli hjulpet.

Vi reiste hit en dag da det var fridag i Malaysia. Det var mye folk. Det kan være lurt å sjekke den malaysiske feriekalenderen og finne en dag ikke resten av malaysia også er der. I motsetning til Legoland i Dannmark vor det kan bli surt og kaldt, kan det her bli veldig varmt. Da er det deilig å kunne gå innendøs, både å bygge lego, shoppe litt eller spise på en av restaurantene der. Et godt tips mot varmed er solparaply.

Legomodell: Miniature av Kuala Lumpur

Legomodell: Miniature av Kuala Lumpur

Barn kjører legobilene

Barna kan ta “lappen”

Selve stedet der legoland ligger er det ikke spesielt mye annet å gjøre. Men det er flott å kombinere ferien med andre steder i Malaysia eller Singapore som ligger bare en kort biltur unna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *