Vinter 2014: Gi barna på en opplevelsesrik helg i Mumiland i Finland

Fra 15 til 23 februar 2014 vokner mumifamilien og vennene opp fra vinterdvale. Da kan du oppleve vinteren i Mumiland, et garantert opplevelsesrikt eventyr!

Vinter i mumilandMumiland er en familievennlig, eventyrlig og lærerik opplevelsespark for barnefamilien. Parken er bygget opp omkring Mumifamilien, mumipappa, mumimamma, mumitrollet og vennene Hemulen, lillemy og snusmumriken.

Historien om Mumidalen er skrevet av Tove Jansson. i 2014 er det 100år siden hun ble født. Den første boka ble skrevet allerede i 1945 og hun skrev tilsammen 11 bøker. I dag finnes historien om mumiverden på over 40 forskjellige språk og berører mennensker uavhengig av alder, tid og sted.

I parken kan du besøke husene til de ulike figurerne, det er aktiviteter og show. De ulike figurene går rundt i parken og hilser på barna og har små show. Er du der sommerstid finnes det også en liten strand.

Praktisk

Vinteren 2014 er parken åpen fra 15-23 februar, hver dag fra kl 10 til 16.

Sommeren fra 7.6 til 10.08.

Mumiverden ligger rett utenfor Åbo, ca 2 timer fra Helsinki. Det finnes godt med kommunikasjon, både fly, båt, bil og tog er mulig. Vi tok fly til Helsinki og kombinerte mumiland med et par dager i hovedstaden. Tog direkte til åbo fungerte utmerket med små barn. Det er også mulig å ta Stenaline fra stockholm direkte til åbo.

mumiland5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *