Snorkle- og dykkeparadis for hele familien i Malaysia

Borneo har en fantastisk natur med tropisk vegetasjon, et yrende dyreliv og ikke minst de beste muligheter for sol og badeferie. På østkysten ligger Pom Pom Island, et paradis for hele familien med krystallklart vann og langgrunne hvite sandstrender.

Drømmestrand

Drømmestrand

Beach Villa Her kan man bo i store hytter på stranden og nyte livet i private solsenger. Man kan snorkle rett fra stranden eller bryggen og oppleve fargerike fisker, koraller og skildpadder.
På natten kommer skildpaddene opp på stranden for å legge egg. Eggene blir godt tatt vare på frem til de klekkes. Da slippes de ut og man kan se de små babyskilpaddene løpe fra stranden og ned i havet. Man kan bli med å se når skildpaddene kommer opp på stranden, eggklekkingen og når de slippes ut igjen.

Med fantastiske snorkel- og dykkeforhold er det godt å ha et svært profesjonelt 5stjernes dykkesenter som arrangerer turer, fra båtturer med snorklemuligheter til PADI kurs. Barn fra 10 år kan være med på dykking.

Resorten har også restaurant, treningsrom og spa.

Praktisk: Pom Pom Island ligger ca 45 min fra Borneo’s østkyst. Man flyr til Tawau (TWU), hvor man blitt møtt av Pom Pom’s representanter. Etter ca 1 times kjøretur ut til fiskelandsbyen Semporna tar man speedbåt ut til paradis.

Snorkling

Fantastisk å snorkle!

Dette er et av de flotteste resortene i område, men det finnes også flere i Sipadanområde. Ønsker du å se nærmere på resorten eller for å booke hotellet gå til Pom Pom Island Resorts hos booking.com. Leter man etter paradis, er dette trolig noe av det nærmeste du kan komme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *