Pangkor Laut: Barnas drømmeferie på en tropisk øy i Malaysia?

Pangkor laut en en liten privat tropisk øy med deilig strand (med grønt vann), restuanter, basseng, vannaktiviteter og spa. Og det beste av alt: Barna er mer enn velkommen. De ansatte elsker barna og leker mer enn gjerne med. Ekstraservice som er vel verdt for barnefamilien. En rolig og avslappende atmosfære møter dere med velkomsdrink og kalde kluter i det du ankommer øya.

Hytter på stylter

Hytter på stylter i vannet. Fine å se på , men med barn anbefales heller gardenvilla eller Hillvilla.

Når man skal på ferie med barn, spesielt i varmere strøk, er det viktig at man har steder å kjøle seg ned. Mens noen elsker å ligge timesvis på stranden i stekende sol, er det få barn som har godt av det. Erfaringen vår er at barna ofte trekker seg inn i skyggen.

Pangkor laut er en av de mest barnevennlige øyene i Malaysia. Stranden har store palmer som gir skygge og man er i tillegg beskytter med et sikkerhetsnett i vannet. Her kan man absolutt være på stranden hele dagen. Perfekt for minstemann som trenger en liten blund på dagen. På stranden ligger det også en restaurant der man også kan sette seg litt under tak dersom man føler for det.

Barn sover i skyggen

Deilig å ta seg en blund i skyggen

Barn og voksne kan også kose seg ved bassengområdet(barnebasseng og familiebasseng) med en tilhørende restaurant. Det finnes også et stort spaområde, helsestudio og badstue.

Basseng og hav

Fantastisk avslappende atmosfære i bassenget der man nyter utsikten over havet

Dersom man reiser uten barn, kan man ligge i spavillaene, hytter på stylter ute i vannet. For oss andre er både gardenvilla og Hillvilla helt fanstastisk. Mens hillvilla har utmerket utsikt over havet, har man i gardenvilla mulighet til å la barna løpe rett ut på gresset. Her bør man tenke gjennom hvilken aldersgruppe barna er i. Som alltid, har barna det bra, så har stort sett også de voksne det bra!

Den tropiske øya har rikt fugle og dyreliv. En kort eller lengre guidet jungletur er mulig hver dag. Den korte turen går også veldig fint for de minste barna, men la barnevognen stå.

Smasrike retter i restauranten

Øya har 3 restauranter med deilig og variert mat.

Dyreliv

Et yrende fugle og dyreliv både i vann og på land.

Praktisk: Pangkor laut ligger 30 minutters båttur fra fastlandet (Lumut). Transporten er effektiv og man blir tatt godt hånd om. Redningsvester for små og store er tilgjengelig.

Selv om dette er en øy der man gjerne også kan reise som par og nyte late dager i spe’en, er barn hjertelig velkommen. Du kan lese mer om Pankgor laut resort på booking.com. eller på agoda

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *